Oefenduels 1ste elftal

Omdat alle officiële, dus competitiewedstrijden, uitgesteld worden t.e.m. maandag 17 januari 2022 speelt ons Eerste Elftal enkel oefenduels.
Afgelopen weekend werd tegen Cappellen FC met 2-0 gewonnen.

A.s. zaterdag 15 januari 2022 wordt er opnieuw op het eerste kunstgrasterrein van ons jeugdcomplex De Schomme gespeeld. Deze wedstrijd stond aanvankelijk gepland op het terrein van Berchem Sport maar op vraag Berchem zal de partij in Boom plaats vinden met aftrap om 19u !

Eerste Elftallen : K. Rupel Boom FC – K. Berchem Sport op 15.01.2022 om 19:00u op De Schomme. Publiek rond het terrein is niet toegelaten maar vanuit de kantine en op het aanpalend terras dat een verdiep hoger dan het terrein ligt, kan de wedstrijd wel gevolgd worden. De kantine zal dus open zijn.
Uiteraard gelden hiervoor de coronamaatregelen van de horeca. Dat betekent controle Covid Safe Ticket bij binnenkomst en mondmasker verplicht dat enkel mag afgezet worden tijdens het zitten zodat uw drankje kan genuttigd worden.

Indien er ook na 17 januari geen publiek bij competitiewedstrijden in de amateurreeksen wordt toegelaten, wordt er van uit gegaan dat ook de competitiewedstrijd K. Rupel Boom FC – Francs Borains, gepland op 23 januari zal uitgesteld worden.
In dat geval speelt ons Eerste Elftal opnieuw een vriendschappelijke wedstrijd op Jeugdcomplex De Schomme en dit op zaterdag 22.01.2022 om 18:00u (!) tegen Lyra-Lierse.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.