Reet SK – Rupel Boom FC : 0-8

Donderdag 20 juli 2017 om 19:00u

Terrein Reet SK: Processieweg 8, 2840 Reet

Voorbeschouwing

Na 2 trainingsdagen spelen de troepen van Urbain Spaenhoven een eerste oefenwedstrijd.

Sinds heel wat jaren gebeurt dit traditiegetrouw op het terrein van en tegen Reet SK.

Selectie K.Rupel Boom FC

De voltallige A-kern en 2 testspelers.

Wedstrijdverslag

Net als in 2015 en in 2016 won Rupel Boom het eerste oefenduel bij Reet SK met 0-8.

Doelman Anwar Houmani beperkte zich wegens blessure tot rondjes lopen en Andy Van Hoof moest afhaken wegens ziekte.

In de eerste helft draafden twee testspelers op. Elias Lampis op de rechtsachter en Ilias El Hajoui op het middenveld.

Na precies een kwartier spelen leek de openingstreffer een feit. Jason Adesanya omspeelde de thuisdoelman maar besloot dan ietwat nonchalant op de doelpaal. Zijn herneming ging voorlangs. Vijf minuten later was het dan toch zo ver. Na een dubbele één-twee met youngster Dean Doncos bleek Jeroen Mertens trefzeker (0-1). Een persoonlijke actie van Jamie Meseure werd besloten met een mooi schot dat gered werd. Jamie schilderde de hoekschop op het hoofd van Jordan Kerstenne die voorlangs kopte. Halfweg de eerste helft stond Jason Adesanya klaar om een precieze voorzet van Achley Verdyck binnen te knikken. Thuisverdediger Verlinden belette dit door de bal zelf tegen de touwen te koppen (0-2). Op het halfuur kopte Jason Adesanya hard op een hoekschop van Jamie Meseure. De bal spatte op de dwarslat. De terugkaatser werd door Jeroen Mertens via de rug van een verdediger over getrapt. De derde goal viel dan toch toen Ashley Verdyck centraal mocht aanleggen (0-3). Toen de Reetse nr 7 Van Den Bosch in de middencirkel drie Bomenaars in de wind zette, gingen de handen van de thuisaanhang op elkaar. Een vervolg kwam er niet. Dean Doncos kreeg een mooie schietkans doch trapte voorlangs. Jason Adesanya besloot ook nog op de knie van de doelman en de herneming vanuit een te scherpe hoek vloog voorlangs. Het laatste wapenfeit viel vlak voor het rustsignaal. De thuisgoalie haalde een knap schot van Achley Verdyck van onder de lat.

Na de pauze bleef enkel doelman Stef De Reys staan en verschenen 10 andere veldspelers waaronder de Britse testspeler Daniel die voorin postvatte.

Yannick Put dikte van afstand meteen de score aan (0-4). Een vrije trap van Lennard Hens werd uit de hoek gezweefd. De jonge Tom Goovaerts reageerde alert, hield de bal binnen en speelde Jonas Laureys aan die succesvol devieerde (0-5). De zesde goal kwam er na een knappe solo en dito afwerking van Jonas Laureys (0-6). De Reetse doelman haalde een vrije trap van Yannick Put uit de rechterbovenhoek en redde met het been een poging van Tom Goovaerts, die aangespeeld werd door de doorgebroken Jeroen Van den Driessche. Met iets minder dan een kwartier te spelen bewees de Britse testspeler helemaal niet op zijn plaats te zitten in deze Boomse ploeg. Het geklungel voor doel was de druppel die de emmer met foute dingen uit het voorbije halfuur deed overlopen. Dat de bal via de één of andere manier door de doelman toch nog bij Jonas Laureys geraakte zodat die simpel kon scoren, maakte geen verschil (0-7). De trainer kon het niet meer aanzien en bracht opnieuw Jason Adesanya in. Even voor het einde pikte die zijn goal mee nadat Jonas Laureys diep was gegaan en gepast breed had gelegd (0-8). Een 9de doelpunt werd nog afgekeurd wegens buitenspel en in de ultieme wedstrijdseconden zag Lennard Hens een vrije trap de kruising scheren.

Krantenknipsels

— Kranten —

Opstelling thuisploeg

Reet SK startte met Johan Van Der Kinderen, Niels Roofthooft, Jelto Van De Velde, Wieland Verlinden, Olivier Bontemps, Stijn Van Der Auwera, Lars Verbruggen, Gary Van Den Bosch, Axel Engelen, Jens Bertels en Lukas Vermuijten.

Opstelling KRBFC

1ste helft: Stef De Reys, Elias Lampis, Jordan Kerstenne, Seppe Somers, Nick Spaenhoven, Jeroen Mertens, Jamie Meseure, Ilias El Hajoui, Achley Verdyck, Jason Adesanya en Dean Doncos.

2de helft: Stef De Reys, Jeroen Van den Driessche, Jens De Paepe, Yannick Lodders, Remi Van Esser, Lennard Hens, Tom Goovaerts, Miguel Cobos Copado, Yannick Put, Jonas Laureys en Daniel (78′ Jason Adesanya).

Gele kaarten thuisploeg

Gele kaarten KRBFC

Rode kaarten thuisploeg

Rode kaarten KRBFC

Doelpunten thuisploeg

Scheidsrechter

Jan DEBOECK

Doelpunten bezoekers

20′  0-1  Jeroen Mertens
26′  0-2  Wieland Verlinden (own goal)
33′  0-3  Achley Verdyck

48′  0-4  Yannick Put
59′  0-5  Jonas Laureys
62′  0-6  Jonas Laureys
78′  0-7  Jonas Laureys
89′  0-8  Jason Adesanya

Assistent scheidsrechters

Peter LEEMANS en Johan DE GIER

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.