Opener op Reet SK: 0-7 winst

Reet, 20 juli 2019.

Onder de zomerzon en met de beats van Tomorrowland op de achtergrond werd naar goede gewoonte het nieuwe voetbalseizoen voor Rupel Boom afgetrapt. Eveneens traditiegetrouw waren de sympathieke buren uit Reet de sparringpartner van dienst.

De thuisploeg kon een mix van A-kern spelers, beloften en testers van Rupel Boom in de eerste helft nog goed afhouden. Na een schitterend openingsdoelpunt van Nick Spaenhoven, kregen ze de kans op de gelijkmaker vanop de stip. Tony Vlogaert, een 20-jarige doelman overgekomen van OHL, pakte niet alleen de strafschop maar had eveneens een prima reflex bij de herneming. Ook zijn overbuur schudde knappe reddingen uit de mouw en de dwarsligger gooide tweemaal roet in het Boomse eten waardoor er slechts met 1 doelpunt verschil gerust werd.

Na de pauze ging het tempo naar boven en scoorden Jonas Laureys met een knappe volley, tester Yassin Ben Hadi El Messaoudi met een geplaatst afstandsschot en de van Beerschot overgekomen Simon Vereeck. Vanuit een onmogelijke hoek deed Jonas Laureys er nog een tweede bij en wat later trapte hij vanop de stip zijn hattrick compleet. Voor diegenen die de tel kwijt waren, we zaten dan aan 0-6. Opnieuw tweemaal het doelhout en de thuisdoelman verhinderden ondertussen zwaardere cijfers. In de slotfase zette jeugdproduct Max Van Der Brempt met een droge streep de 0-7 eindcijfers op het bord.

Opstelling Rupel Boom 1ste helft:
Tony Vlogaert, Ruben Kesteleyn, Jens De Paepe, Joren Geudens, Nick Spaenhoven, Yannick Put, Jaric Schaessens, Keisers en de testers Yassin Ben Hadi El Messaoudi, Leo Njengo en Steve Rubanguka.
Opstelling Rupel Boom 2de helft:
Maxim Figys, Ruben Kesteleyn, Joren Geudens, Seppe Somers, Mateo Siebens, Steve Rubanguka (60’ Max Van Der Brempt), Simon Vereeck, Quentin Van Den Steen, Yassin (60’ Yusuf Köse), Leo Njengo en Jonas Laureys.

Doelpunten:
09’  0-1  Nick Spaenhoven
55’  0-2  Jonas Laureys
59’  0-3  Yassin Ben Hadi El Messaoudi
73’  0-4  Simon Vereeck
76’  0-5  Jonas Laureys
82’  0-6  Jonas Laureys (pen.)
88’  0-7  Max Van Der Brempt

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.