Paasfeesten editie 45!

Tijdens het weekend van 19 t/m 22 april organiseren we reeds voor de 45ste keer de Paasfeesten van K.Rupel Boom FC.

Vrijdag 19 april Quiz

Op vrijdag  19 april starten we onze vierdaagse met een ontspannende quizavond. Vanaf 20u wordt in onze jeugdkantine De Schomme uw algemene kennis getest. Aan het eind van de avond ontvangt elke deelnemer een prijs.

U kan deelnemen met een ploeg van maximum 6 personen. De deelnameprijs bedraagt 20 euro.

Inschrijven kan door te mailen naar etienne.van.robbroeck@telenet.be

Zaterdag 20 april Liefhebberstornooi

De K Rupel Boom FC organiseert op zaterdag 20 april een Liefhebberstornooi in het Jeugdcomplex ‘De Schomme’.  Het tornooi gaat van start om 13u, finale rond 17u

Voor wie? 
Iedereen (ouder dan 15 jaar) kan met een eigen ploeg deelnemen aan het tornooi. Ploegen bestaan uit maximaal 8 spelers en de wedstrijden worden gespeeld met 5 tegen 5 (4 veldspelers + 1 doelman).

Inschrijvingsgeld?

Het inschrijvingsgeld per ploeg bedraagt 25 euro (incl. verzekering, gebruik douches en kleedkamers). We voorzien een mooie prijs voor de winnende ploeg en vergeten uiteraard ook de andere deelnemende ploegen niet!
Inschrijven kan hier

Zondag 21 april Paasrestaurant

Op Paaszondag 21 april is het tijd voor het Paasrestaurant. Van 11 tot 15u kan u genieten van een koude schotel met vis of vlees OF een halve kip met saus en groenten van de saladbar. Alle gerechten worden opgediend met knapperige frietjes. Uiteraard kan u de maaltijd uitbreiden met een dessert.

Inschrijven kan hier

Maandag 22 april Jeugdtornooi U12/U13

Op Paasmaandag 22 april gaat er in ons Jeugdcomplex ‘De Schomme’ een jeugdtornooi door voor de ploegen van de U12 en U13.  Het tornooi zal doorgaan van 9u tot 17u.

In de voormiddag spelen de ploegen op een half veld 8<>8. Deelnemers zijn :

KFC Lint, VC Westerlo, FC Oppuurs, Zennester Hombeek, R.Cappellen FC, KHO Bierbeek, TOGB NL, Beerschot Wilrijk U13, Beerschot Wilrijk U12, KFC Arendonk Sport en 2 ploegen van KRBFC

In de namiddag zijn er wedstrijden 11<>11 met volgende deelnemers :

SV Oudenaarde, KSC City Pirates,  KHO Bierbeek, Sporting Tisselt, RC Gent, VK Liedekerke, Heffen SK en KRBFC U13