Annulatie Paasfeesten 2020!

.

Door de recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de beslissingen van de overheid om tornooien en competities tot 30 april niet te laten doorgaan, willen wij jullie melden dat we onze Paasstage dienen te annuleren. De terugbetaling van de betaalde inschrijvingen zal in de loop van volgende week gebeuren. In de komende weken gaan we op zoek naar mogelijkheden om de stage eventueel begin juli of begin augustus te laten plaatsvinden, maar hier komen we later nog op terug.

Het coronavirus heeft uiteraard ook een impact op onze wel gekende Paasfeesten. Hierdoor hebben we eveneens beslist om de quiz, het liefhebberstornooi, het Paasrestaurant, Paastornooi en wandelvoetbal niet te laten doorgaan.

Wij houden u uiteraard verder op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Met sportieve groeten,

K. Rupel Boom F.C.

.

Tijdens het weekend van 10 t/m 12 april organiseren we reeds voor de 46ste keer de Paasfeesten van K.Rupel Boom FC.

Vrijdag 10 april Quiz

Op vrijdag  10 april starten we onze vierdaagse met een ontspannende quizavond. Vanaf 20u wordt in onze jeugdkantine De Schomme uw algemene kennis getest. Aan het eind van de avond ontvangt elke deelnemer een prijs.

U kan deelnemen met een ploeg van maximum 6 personen. De deelnameprijs bedraagt 20 euro.

Inschrijven kan door te mailen naar etienne.van.robbroeck@telenet.be

Zaterdag 11 april Liefhebberstornooi

De K Rupel Boom FC organiseert op zaterdag 11 april een Liefhebberstornooi in het Jeugdcomplex ‘De Schomme’.  Het tornooi gaat van start om 10u, finale rond 14u

Voor wie? 
Iedereen (ouder dan 15 jaar) kan met een eigen ploeg deelnemen aan het tornooi. Ploegen bestaan uit maximaal 8 spelers en de wedstrijden worden gespeeld met 5 tegen 5 (4 veldspelers + 1 doelman).

Inschrijvingsgeld?

Het inschrijvingsgeld per ploeg bedraagt 25 euro (incl. verzekering, gebruik douches en kleedkamers). We voorzien een mooie prijs voor de winnende ploeg en vergeten uiteraard ook de andere deelnemende ploegen niet!
Inschrijven kan hier

Wandelvoetbal

Vanaf 15u organiseren we wedstrijdjes Wandelvoetbal. Wedstrijdjes van 2×10 min. 6<>6 zonder doelman.

Inschrijven bij Frank in de cafetaria van De Schomme.

Zondag 12 april Paasrestaurant

Op Paaszondag 12 april is het tijd voor het Paasrestaurant. Van 11 tot 15u kan u genieten van een koude schotel met vis of vlees OF een halve kip met saus en groenten van de saladbar. Alle gerechten worden opgediend met knapperige frietjes. Uiteraard kan u de maaltijd uitbreiden met een dessert.

Inschrijven kan hier

Maandag 13 april Paasfestival U6 – U7

NIEUW : Op Paasmaandag 13 april gaat er in ons Jeugdcomplex ‘De Schomme’ een Paasfestival door voor ploegen van de U6 en U7.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.