Samenwerkingsverbanden

K. Rupel Boom FC heeft met de jeugdwerking een samenwerkingsverband voor het seizoen 2023-2024 met :

 • KV Mechelen   HANDS project
 • De volgende informatie is ook te lezen op de website van KV Mechelen.
 • ‘HANDS’ is een samenwerkingsproject tussen elitevoetbalclub KV Mechelen en ploegen in de brede regio rond Mechelen. Het project is een begrip binnen de regio onder de leuze: SAMEN STERK – VERSTERK ELKAAR.De eersteklasser gaat voor een win-winsituatie, verstevigt zijn positie in de regio en garandeert maatwerk voor elke club.

   

  Langdurige en transparante verbintenis

  Het is de bedoeling dat dit project een win-winsituatie wordt voor alle clubs. Daarom willen we een sterke werking creëren binnen de regio. Jongens die bij ons onderweg afhaken of net niet in de eerste ploeg geraken, kunnen naar andere clubs binnen ons HANDS-netwerk doorstromen.

  We maken een individuele samenwerking op maat met elke club en ondersteunen maximaal om zo de clubs en de regio in zijn geheel beter te maken door meer talenten te laten doorontwikkelen. Iedere jeugdspeler heeft het recht om op zijn niveau te spelen.

  Individueel traject op maat

  Deze samenwerking zal door KV Mechelen ingevuld worden volgens alle noden die de samenwerkende clubs opgeven: sportief, fysisch, medisch, extra sportief, … Op basis daarvan maakt KV met elke samenwerkende club een individueel traject op maat. Dit alles wordt de leidraad voor een betere en professionelere jeugdopleiding binnen elke club in dit project.