Speeltuin Young Stars

Visie coördinator Young Stars & Fun&Formation 2v2

Kevin DE SMET  

Young Stars

Rupel Boom organiseert een voetballend speel- en leerconcept voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar.
Op een speelse maar gestructureerde manier maken de kinderen, samen met mama en papa, kennis met een bal in een groep. De bedoeling is dat de ouders sterk betrokken worden tijdens spel en oefening, het is een echt gezinsspel. Doel van iedere oefening is het bevorderen van de motoriek, maar nog belangrijker is het om plezier te hebben.
De oefeningen / training kunnen zowel buiten of binnen worden afgewerkt,  afhankelijk van het weer.
Vanaf 5 jaar kunnen kinderen doorstromen naar onze voetbalspeeltuin. De eerste les is gratis, daarna werken we met een 10-beurtenkaart voor 60€. Wie weet schuilt er een “Rode Duivel” in je kind. Interesse ? Meer info klik hier

Trainers Young Stars

Kevin De Smet
Ronny De Smet
Yordi De Smet
Joke Selleslagh

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Stuur dan een mailtje naar youngstars@krupelboomfc.be

x

x

x

Fun & Formation 2 v 2

Wat is dat een voetbalspeeltuin?

Voetbalinitiatie, fun, beweging, speels en uitdagend. Met die kernwoorden kan je de Rupel Boom-voetbalspeeltuin het best samenvatten. Op een speelse manier willen we kinderen immers een eerste kennismaking met de voetbalsport bieden. Op basis van bal- en bewegingsspelletjes maken de kinderen kennis met het spel, trainen we de balvaardigheid en leren ze ook samenspelen met hun teamgenootjes.

Kom dan zeker eens langs op één van onze trainingen! De voetbalspeeltuin gaat elke zondag (met start om 10u stipt) door op ons Jeugdcomplex De Schomme (Schommelei, Boom).
Deelname aan de kennismakingstrainingen is gratis!

Voor wie?

Elke jongen/meisje van 5 of 6 jaar is van harte welkom bij de Rupel Boom-voetbalspeeltuin. Uiteraard weet niemand van bij de start of voetbal écht helemaal is wat je wil. Om die reden werken we met een 10-beurtenkaart.
We geven de mogelijkheid om aan 10 trainingen (6 euro/training) deel te nemen. Daarna beslis je om uw kind al dan niet aan te sluiten voor de rest van het seizoen.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Stuur dan een mailtje naar voetbalspeeltuin@krupelboomfc.be

Trainers U5/U6

Kevin De Smet
Glenn Goovaerts
Glenn Segers

x

x

x

Kriebelt het om te voetballen?

Stuur dan een mailtje naar jeugdwerking@krupelboomfc.be