Mededeling Jeugdwerking: Start competitie 2017-2018

Beste spelers, ouders,

De competitie 2017-2018 kondigt zich aan. Onze spelers en trainers zijn met veel motivatie de voorbereiding gestart en kijken met vertrouwen uit naar de talrijke uitdagingen tijdens het seizoen.

Aan onze spelers vragen we om dit seizoen met heel veel enthousiasme te spelen voor hun ploeg waarin ze worden geselecteerd.  Jullie zijn onze belangrijkste ambassadeurs, die zorgen voor een positieve uitstraling van de club binnen onze regio, maar ook ver daarbuiten. Dankzij jullie ongelofelijke inzet en respectvol gedrag op trainingen en tijdens de wedstrijden zijn wij fier dat jullie voetballen bij K. Rupel Boom F.C.

Van de ouders verwachten we datzelfde enthousiasme, maar zelfs een beetje meer. Jullie zorgen voor een positieve omgeving waarin onze spelers graag willen vertoeven en zich goed kunnen voelen. Ouders en supporters bekleden een niet te onderschatten voorbeeldrol. Ook in moeilijkere periodes blijven jullie zorgen voor een positieve ingesteldheid, met respect voor alle mensen binnen en buiten onze club. Om komend seizoen uw zoon of dochter nog beter de kans te geven om het volle rendement uit de trainingen te halen, hebben wij een belangrijke beslissing genomen: ouders mogen op donderdag en vrijdag niet aanwezig zijn op de trainingsvelden.

Is dit een straf? Helemaal niet, integendeel!

Eerst en vooral denken we in functie van uw zoon of dochter: onze speler. Vanuit pedagogische hoek, ondersteund door wetenschappelijke studies, wordt aangetoond dat het voor de jeugdspeler veel beter is als de ouder niet langs de zijlijn staat. Daarnaast is het als trainer fijn als de jeugdspeler de volle aandacht heeft voor wat er op het veld gebeurt.

De club staat open voor suggesties of opmerkingen, zolang die op een constructieve manier worden aangereikt. Een jeugdwerking opbouwen, doen we samen met één gemeenschappelijke missie : “het beste voor het kind”.

Namens K. Rupel Boom F.C., willen we tot slot iedereen een leuk en sportief seizoen toewensen en hopen we dat we als jeugdwerking, als club, samen met jullie kunnen verder groeien.

Sportieve groeten

Gunther Van Steenwinkel
TVJO K. Rupel Boom F.C.

Jos Hosteaux
Jeugdvoorzitter K. Rupel Boom F.C.