Paasstage dag 1

Vandaag, 15 april 2019, werd de aftrap gegeven van onze 21ste editie van de Paasstage. We ontvingen meer dan 140 enthousiaste spelers.
Ook onze gemotiveerde trainers en medewerkers stonden klaar om, in samenwerking met de Jako Soccer Academy, er samen een geweldige eerste stagedag van te maken.

Het doel is eenvoudig. Het is niet zomaar een Paasstage, maar we willen onze spelers in een professionelere leeromgeving uitdagen met principes van “progressief balbezit”.
Dit betekent dat we via functionele techniektrainingen, tussenvormen en gestructureerde wedstrijdvormen de opbouw van achteruit gaan verbeteren om zo tot doelrijpe kansen te komen.

Aandacht voor de bewegings- en voetbalvaardigheden van elk kind op zijn of haar niveau zijn belangrijk, maar ook de mentale aspecten worden hierbij getraind.
Onze toppertjes werkten vandaag 3 oefensessies af in functie van ons weekthema en sloten de eerste trainingsdag af met een Champions League.
We zijn enorm verheugd dat we vandaag met zeer gemotiveerde spelers hebben kunnen werken, die van elke minuut hebben genoten en open stonden om het beste uit zichzelf te halen.

Dit belooft voor morgen. Hopelijk terug een stralende zon met stralende spelers!

Klik op onderstaande foto voor meer foto’s.

Dit belooft voor morgen. Hopelijk terug een stralende zon met stralende spelers!

Klik op onderstaande foto voor meer foto’s.