Sponsor v/d week: Schoenen Jules

Tijd om een volgende sponsor in de wekelijkse rubriek Sponsor van de week in het daglicht te plaatsen.
Voorzitter Gust Van Ranst van de Commerciële Cel: “Wij willen op deze manier er voor zorgen dat al onze ‘online’ supporters het bedrijf van de sponsor leren kennen.”

     

Waar bevindt jouw zaak zich en voor welke producten en/of diensten kunnen de Rupel Boom-fans bij jou terecht?

Jules Deleersnijder: “Schoenen Jules bevindt zich in het centrum van Boom, Hoogstraat nr 8 & 9. Wij zijn een schoenenzaak gespecialiseerd in gewone en grote schoenmaten voor dames en heren. Ook voor kinderschoenen ben je bij ons aan het juiste adres.”

Jules Deleersnijder voor zijn zaak in de Hoogstraat 8-9 te Boom.

Naast de sponsor-voetbalclub-relatie, wat is jouw band met onze club en hoe ben je destijds bij Rupel Boom terecht gekomen?

Jules: “Mijn grootvader en tevens grote voorbeeld was ongeveer 28 jaar lang ondervoorzitter van Boom FC. Daarnaast was hij ook sponsor met zijn kledingzaak Van Den Bril. Meermaals heb ik de verhalen gehoord van de mooie gloriejaren in 2de en zelfs 1ste klasse.”
“Initieel was ik geen grote voetballiefhebber maar door de sfeer tijdens het voetbalseizoen 2007-2008, met als apotheose de uitmatch op Kelmis, werd ik helemaal gebeten door de microbe.”

Welke waarden draagt jouw zaak uit die je ook terugziet bij onze voetbalclub?

Jules: “Ik denk dat we bij Rupel Boom een zeer gemoedelijke en vriendelijke club zijn waar elke supporter zich meteen op zijn gemak kan voelen. Dit moet ook zo zijn bij Schoenen Jules. Elke klant die langskomt moet met een lach op zijn of haar gezicht weer buiten wandelen.”

Wat mogen we jou en jouw bedrijf toewensen voor het komende jaar?

Jules: “Perspectief. En dat op alle gebied. We hebben dringend terug perspectief nodig in verband met Horeca, feesten, sporten en mensen die terug op kantoor mogen gaan werken. Dat het gewone leven snel opnieuw mag hervatten.”

 

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.